Կարմիր անապակ
Ծավալը` 750 մլ
Ալկ. ծավ.` 12,2%
Ստեփանյան գինին պատրաստված է Արենի սորտի բարձրորակ խաղողից:
Սննդային արժեքը 100 մլ մթերքում (միջինացված արժեքներ). էթանոլ 9,8գ, էներգ. արժեք (կալորիականություն)` 284,2 ԿՋ (68,6 կկալ): Պարունակում էհակաօքսիդանտ սննդային հավելում (E220): Պահպանել օդափոխվող, հոտչունեցող տարածքում, բացառելով արևի ճառագայթների ուղղակի ազդեծությունը, 5 °C-ից մինչև 20 °C ջերմաստիճանի և 85% -ից ոչ ավելի օդի հարաբերականխոնավության պայմաններում: Շիշը բացելուց հետո պահպանել 5 °C-իցմինչև 8 °C ջերմաստիճանի պայմաններում 5 օրից ոչ ավել: Պիտանելիության ժամկետնանսահմանափակ է պահման պայմաններին հետևելու դեպքում:
Արտադրող` ԱՁ Հայկ Ստեփանյան,
Հասցե` ՀՀ, Վայոց ձոր, գ. Արենի 20փ, 1 տ.