MerYerkir
  • Արտադրանք
  • Մեր մասին
  • Հետադարձ կապ
  • Պայմաններ
am
  • en
  • ru
MerYerkir

Ապակյա տարա

Ապակի ստանալու համար սկզբնական հումքը հալեցնում են վառարանում ՝ 1500°C

աստիճանից բարձր ջերմաստիճանում:

Այս փաթեթանյութի արտադրության գործընթացում օգտագործվող բնական

բաղադրիչներն ապակին դարձրել են անփոխարինելի փաթեթանյութ հազարամյակների վեր:

Ապակե տարան այսօր ակտիվ մրցում է փաթեթավորման այլ տեսակների հետ`

ալյուﬕնի, ստվարաթղթի, PET պլաստիկի և այլն:

Փաթեթանյութերից յուրաքանչյուրն ունի իր առավելությունները, այնուաﬔնայնիվ,

ապակին շուկայում առաջատար է իր դրական հատկությունների հանրագումարի

շնորհիվ։

Արտադրության ոլորտի մասնագետները վստահ են, որ փաթեթավորված արտադրանքի

որակը պահպանելու լավագույն ﬕջոցը ապակյա փաթեթավորման օգտագործուﬓ է:

Սննդի փաթեթավորուﬓ ապակյա տարաների ﬔջ աﬔնաապահոﬖ է մարդու համար։

 

 

610-img9282-min.png

Պլաստիկ շշերի ﬔծ մասը պարունակում է ՝ բիսֆենոլ-Ա, որը վտանգավոր է ու ﬖասակար ազդեցություն ունի նյարդային և վերարտադրողական համակարգերի վրա ու առաջացնում է տարբեր հիվանդություններ: Պլաստիկ տարաները չպետք է ﬓան արևի ուղիղ ճառագայթների տակ կամ կրակի մոտ,

քանի որ ջերմաստիճանի բարձրացման ժամանակ թունավոր տոքսիններն ավելանում են ու արտանետվում տարայում պահվող մթերքի ﬔջ: Մասնագետները խորհուրդ են տալիս հրաժարվել պլաստիկ տարաներում պահվող սննդից և խﬕչքից, իսկ աﬔրիկացի գիտնականները եկել են այն եզրակացության, որ բիսֆենոլ-Ա չպարունակող պլաստմաս է տարաները նույն վտանգն են ներկայացնում մարդու առողջության համար, ինչ վերոնշյալ վտանգավոր քիﬕական նյութերը պարունակող կրկնօրինակները:

Այսպիսով, պլաստիկի ﬖասներից պաշտպանվելու լավագույն ﬕջոցը դրանով փաթեթավորված կամ պահեստավորված սննդամթերքի և խﬕչքի օգտագործման դադարեցուﬓ է, պոլիէթիլենային տոպրակներից հրաժարումը, իսկ օգտագործման դեպքում տաք ջրով չլվանալը:

179023533452609-лл-min-16128940256234.png

Ապակի ստանալու համար սկզբնական հումքը հալեցնում են վառարանում ՝ 1500°C

աստիճանից բարձր ջերմաստիճանում: Այս փաթեթանյութի արտադրության գործընթացում օգտագործվող բնական բաղադրիչներն ապակին դարձրել են անփոխարինելի փաթեթանյութ հազարամյակներ ի վեր:

Ապակե տարան այսօր ակտիվ մրցում է փաթեթավորման այլ տեսակների հետ`

ալյուﬕնի, ստվարաթղթի, PET պլաստիկի և այլն:

Փաթեթանյութերից յուրաքանչյուրն ունի իր առավելությունները, այնուաﬔնայնիվ,

ապակին շուկայում առաջատար է իր դրական հատկությունների հանրագումարի շնորհիվ։

Արտադրության ոլորտի մասնագետները վստահ են, որ փաթեթավորված արտադրանքի

որակը պահպանելու լավագույն ﬕջոցը ապակյա փաթեթավորման օգտագործուﬓ է:

Սննդի փաթեթավորուﬓ ապակյա տարաների ﬔջ աﬔնաապահոﬖ է մարդու համար։

Փաստ է՝ այն բացարձակ չեզոք է. չի արտազատում որևէ նյութ կամ հոտ, չի ներծծում

դրանք փաթեթավորված մթերքից, այդպիսով չփոխելով արտադրանքի համային հատկությունները:

Ապակին համարվում է ավելի լավը, քան պլաստիկը կամ թիթեղը, քանի որ այն

հնարավոր է վերամշակել, իսկ արտադրության գործընթացում գործնականում թափոններ չի առաջացնում:

MerYerkir
  • Արտադրանք
  • Մեր մասին
  • Հետադարձ կապ

Կապնվել Մեզ Հետ

? +37444370377
✉️ info@meryerkir.am

Հետևել Մեզ

825-logoo.png

© Copyright 2021 Ucraft | All rights reserved.